lauantai 6. helmikuuta 2016

Vinkkejä uusille ambassadoreille!



Moikka!
Yhä enemmän nuoria lähtee kielimatkoille joka kesä, joka tarkoittaa, että myös ambassadorien määrä lisääntyy. Omasta kokemuksesta tiedän, että ambassadorina oli aika hankala aloittaa, kun ei tiennyt paria juttua. Ajattelin siis tehdä blogipostauksen helpottamaan uusien ambassadorien elämää! :)

1. Liity Ambassadorien FB ryhmään!
Facebookissa pyörii ryhmä, johon kaikki Suomen ambassadorit ovat tervetulleita. Ryhmässä ilmoitellaan aika-ajoin mahdollisista lisähommista ja esimerkiksi messuista, kamppanjoista jne, mistä voi saada lisäpisteitä! Ryhmään pääset tästä.


2. Tilaa ambassadorpaketti
Kun olet saanut kasaan 500 pistettä, voit tilata itsellesi ambassador-paketin. Paketissa on vuoden ambassadormanuaali, jossa kerrotaan kaikki mahdollinen mitä meidän työnkuvaan kuuluu, mistä saamme pisteitä jne! Lisäksi paketissa on tarpeellisia tavaroita esim. street actionin pitoihin esim. julisteita ja esitteitä. Paketti tilataan meilaamaan ambassadorien s-postiin kielikoulut@ef.fi !

3. Tutustu muihin ambassadoreihin
Mikä olisikaan parempaa, kuin jakaa omat kielimatkakokemuksesi muiden ambassadorien kanssa? Muihin ambassadoreihin on helppo tutustua vaikka street actioneiden kautta! Voit kysellä ambassadorien fb ryhmässä jos joku olisi halukas pitämään street actionin kanssasi. Itse olen tällä tavalla saanut monia uusia kavereita. :)



4. Tee monenlaisia töitä
Parhaiten pisteitä saa tekemällä monenlaisia töitä. Pelkällä bloggauksella ei pisteitä kauheasti heru, mutta olisiko muita yhtä hauskoja tapoja saada pisteitä? No onhan niitä! Voit pitää koulussa vaikka esitelmän, järjestää street actionin kotikaupungissasi tai tehdä Youtube-videoita! Vain mielikuvitus on rajana ja uusia ehdotuksia voi aina laittaa menemään EF:n toimistolle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti