tiistai 6. syyskuuta 2016

REUNION PARTY + ODD 2016


Tyylikkäästi myöhässä, eiks se niin mee? 

27.8 oli siis EF:n oppilaiden reunionbileet ja EF Open door day. Olin itse töissä Odd:ssa ja ai että meno oli aivan huippua! Tutustuin tosi moneen uuteen kielimatkalaiseen ja ambassadoriin. Mun työ oli olla ulkona jakamassa flyereitä ja houkutella ihmisiä sisään ja onneksi sää suosi, oli todella lämmin päivä!


 EF:llä oli siis koko Vanha ylioppilastalo käytössä, sisällä oli kohde-esittelyjä ja tasatunnein oli myös arvontoja! Ulkona oli kyllä ihana olla töissä ja meitä siellä viihdytti ihana Andreas DJ taidoillaan. Tanssittiin ainakin kolme kertaa myös tän kesän EF tanssi ja kavereiden kanssa myös viime vuoden tanssia.

Ihanat tytöt <3


Illalla oli sitten aika reunion partyjen! Niitten ideana oli siis koota kesän kielimatkalaiset yhteen vielä "viimeisen kerran". Tultiin paikalla Astan kanssa hienosti hieman myöhässä, mutta ei oltu kyllä missattu mitään ja pääsinkin kavereiden luokse eturiviin. Bileissä oli aivan mahtava meininki, DJ Maltalta ja Andreas soitti tosi hyvin ja muina esiintyjinä olivat ihana Aino Morko ja Anna Abreu.




Meillä oli kavereiden kanssa kyllä ihan huippu kivaa ja saatiin pari videota ja kuvaa, kun Andrew Maltalta pääsi käsiksi puhelimeeni. :D Kaiken kaikkiaan mulla oli aivan ihana päivä ja haluankin kiittää siitä EF:n väkeä, kaikkia ambassadoreja, esiintyjiä ja tietysti kavereita. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti