tiistai 6. tammikuuta 2015

Vanhempien suostuttelu kielimatkaan!



Moi! Tässä postauksessa ajattelin kertoa pari hyödyllistä vinkkiä , joita itsekin tuli käytettyä vanhempia suostutellessa. Toivottavasti vinkeistä on apua! :)

1. Mainitse kielimatkasta tasaisin väliajoin , älä jankkaa asiasta joka päivä , se saa vanhemmat vain kiristelemään hampaitaan!

2. Näytä kiinnostuksesi englantiin , panosta koulussa ja hehkuta englannin kieltä.

3. Ota aihe puheeksi vaikka ruokapöydässä , missä kaikki kiinnostavimmat keskustelut syntyvät. Mainitse vaikka kaveristasi , joka on myös lähdössä/on ollut kielimatkalle.

4. Jätä esite vaikkapa vanhempiesi työpöydälle ja laita haluamasi kohteen sivu auki! Vinkkaile aika-ajoin että tuollaiselle olisi kiva päästä!

5. Jos vanhempien mielestä matka on liian kallis, suostuttele heitä ehdottamalla maksavasi vaikka osan matkasta tai jos vaikka sukulaiset osallistuisivat maksamiseen ja se olisi kaikkien yhteinen synttärilahja sinulle!

6. Näytä muiden kielimatkablogeja ja kerro kuinka siellä itsenäistyy! Monta vanhempaa saattaa pelottaa lapsen yksin maailmalle lähettäminen , mutta suostuttelu kyllä auttaa! (;

Toivottavasti postauksesta oli apua , ja muista , että vaikka  unelmat tuntuisivatkin mahdottomilta, älä ikinä luovuta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti