tiistai 20. tammikuuta 2015

Ambassadorpaketti ja ambassador-toiminnasta


Moi!
Viimeviikolla mulle tupsahti postiin ambassadorpaketti ja poikkeuksen tehden , ajattelin tehdä siitä tällaisen "unboxaus" videon , eli esittelin sen sisällön videolla! Videon voit katsoa tämän postauksen lopusta , mutta nyt ajattelin esitellä hieman ambassador-toimintaa.

Mitä sana ambassador tarkoittaa?
Ambassador tarkoittaa lähettilästä ja tässä tapauksessa kaikki ambassadoriksi ryhtyneet ovat EF:n "lähettiläitä".

Mitä ambassador-toimintaan sitten kuuluu?
Yksinkertaisesti jaat kokemuksiasi kielimatkoista , innostat muita kokemaan elämänsä parhaan kesän , mainostat EF:ää ja toimit välikätenä ihmisten ja EF:n välillä.

Miten toimintaan voi liittyä?
Ambassador-toimintaan voi liittyä kuka tahansa , joka on ollut kielimatkalla tai vasta varannut kielimatkan , niinkuin esimerkiksi minä. My EF:ssä on omat sivut Ambassador-toiminnalle , jossa neuvotaan englanniksi miten ambassadoriksi liitytään ja siellä lähetetään itsestään pieni kuvaus ja tehdään omat ambassador sivut!

Saako tästä mitään palkkaa?
Varsinaista palkkaa tästä ei siis saa , mutta mainostamalla saat pisteitä ambassadortilillesi , joilla voit lunastaa erilaisia palkintoja lahjakorteista ilmaiseen kielimatkaan!

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää , niin tule kysymään minulta ask.fm/juliana_aurora ! Vastaan aina kaikkiin kysymyksiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti