keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kielimatkan varaaminen

Nyt kun olet saanut vanhempien suostumuksen kielimatkaan , on aika varata se! Varaustapoja on monenlaisia ja kerronkin ne tässä jokaisesta hieman samalla selostaen. Jos haluat esimerkiksi isäntäperheeseen kaverisi kanssa , sinun täytyy ilmoittaa siitä matkaa varatessa. Matkanvarauksen yhteydessä tai sen jälkeen , voit ostaa matkaan myös lisäaktiviteetteja , sim-kortin jne. EF:llä on nyt muuten alennus tammikuun loppuun asti , eli nyt on oivallinen aika varata matka!

1. Netissä
Osoitteessa http://www.ef.fi/lt/reserve/ voit varata itsellesi matkan vain parilla klikkauksella! 

2. Soittamalla
Jos sinulla on esimerkiksi kysymyksiä kielimatkoihin liittyen voit soittaa numeroon
(09) 6869 23 11 , jossa on aina joku henkilö opastamassa sinua matkan varaamisessa. Toimiston henkilökunta auttaa varmasti kiperimmissäkin kysymyksissä!

3. Infotilaisuudessa
EF järjestää niin sanottuja "infotilaisuuksia" ympäri vuoden , joissa on erilaisia kilpailuja , kielimatkainfoja jne. Näitä järjestetään ympäri Suomea ja paikan päällä voit tehdä alustavan varauksen , vaikka vanhempasi eivät olisi mukana. Alustava varaus ei siis sitouta sinua kielimatkaan , ennen vanhempien suostumusta , mutta varaat paikkasi jo varmuuden vuoksi! Tsekkaa infojen ajankohdat omalla paikkakunnallasi osoitteessa
http://www.ef.fi/lt/infomeetings/ .


Miten sinä voit auttaa minua?
Multa voi siis kysyä erilaisia kysymyksiä ja mut tavoittaa näistä sovelluksista ask.fm/juliana_aurora kik: juliana_aurora s-posti: juliana.hakkila@gmail.com
Voit myös tilata multa ilmaisen esitteen blogin yläreunassa olevasta palkista tai matkan varaamisen yhteydessä laittaa minut suosittelijaksi nimellä Juliana Häkkilä. Kiitos kaikille auttaneille jo etukäteen!



Tällähetkellä kerään pisteitä GoPro Hero 3 : seen johon tarvitsen 3000 p + yhden varauksen , minulla on tällähetkellä 2065p+1 varaus , joten tarvitsen enään 935 pistettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti