sunnuntai 9. lokakuuta 2016

SHOPPAILUTAIVAS (LONTOO)

Moi taas!
Tänään on vuorossa postausta shoppailusta kielimatkalla. Jaan teille Lontoosta pari shoppailuvinkkiä eli missä kaupoissa kannattaa käydä! Mitään näistä kaupoista ei ole Suomessa, tai hinnat ovat alhaisemmat eli jos oot suuntaamassa Englantiin shoppailemaan niin tää postaus on sulle! ;-)


PRIMARK
Yksi näistä halpiskaupoista, mihin et voi astua jalalla ilman, että lähdet sieltä jonkun ostoksen kanssa ulos. :-D Brightonin kielimatkalla käytin varmaan kaikki rahat tänne, Lontoossa en niinkään paljoa. Primarkissa on tosi halpoja vaatteita ja laatukin on kyllä joskus sen mukainen. Siellä on vaatteita ihan laidasta laitaan ja sen lisäksi myös asusteita, tuliaisia ja meikkejä! Primarkista saa tosi halvalla naamanpuhdistuslappuja, eli kielimatkalaisille vinkiksi!!!


PULL & BEAR
Ei niin halpa, mutta ehdottomasti yksi lempparikaupoistani! Kesällä P&B:ssä oli tosi kovat alet ja sieltä tarttuikin aivan ihanat mustat farkut mukaan. Lempparituotteita tuolta on ehdottomasti juurikin farkut ja takit. Ei liian kallista, joten täällä kannattaa piipahtaa, jos olet suuntaamassa Lontooseen.



FOREVER 21
Ekalla kielimatkalla en kauheasti löytänyt täältä mitään, koska alet ei ollut käynnissä ja F21 ei ole se halvin kauppa, vaikka joskus niin oletetaankin. Tänä kesänä kuitenkin mukaan tarttui tosi paljon tavaraa ja Lontoossa onkin ihana 3? kerroksinen F21! Kannattaa varata aikaa tän paikan tutkimiseen, niin paljon ihania vaatteita!!


STRADIVARIUS
One word. IHANA. Stradivarius sijaitsi Oxford Streetillä ja ostin sieltä ehkä maailman pehmeimmät kaksi paitaa. Ei ehkä taaskaan se halvin paikka, mutta hei sain kaksi collegepaitaa 20£, joten kyllä aika halvalla varsinkin alennuksien aikaan lähtee!


URBAN OUTFITTERS
Tää kauppa on kuin taivas maanpäällä. Tää on kaikista edellämainituista varmasti kallein, sillä siellä myydään myös merkkivaatteita kuten Adidasta. Urbanissa oli aivan ihana sisustus ja siellä myydään paljon old school tavaraa, mitä rakastan. Jokaisessa Urbanissa oli myös aivan ihana photobooth ja ostettiinkin sieltä kivat muistot itellemme. Näitä oli ainakin kaksi, jos ei enemmänkin! Yksi Camdenissa ja yksi Oxford Streetillä. Myös Brightonin Urbanissa tuli käytyä.

4 kommenttia:

  1. Tää ei ainakaan hillitty Britti-kuumetta tai shoppailukuumetta... :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Paljonko sulla oli suunnilleen vapaa-aikaa shoppailuun jne? Ja tarvitsiko siihen liidereitä mukaan?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen vapaa-ajasta erillisen postauksen!! Ei tarttenut!

      Poista