perjantai 22. tammikuuta 2016

My EF timeline


Elokuu 2014
Olin etsiskellyt tietoa EF:stä ja päädyin menemään kaverini kanssa Open door dayhin tutustumaan eri kohteisiin. Oltiin aika varmoja, ettei kielimatkalle lähdettäisi, mutta kiinnostus heräsi iltaa myöten ja illalla oltiin jo varailemassa reissua Hastingsiin!


Marraskuu 2014
Liityin ambassador-toimintaan mukaan!
Olin EF:n infotilaisuudessa ja pikkujouluissa Helsingissä, josta kirjoitin myös postauksen, jonka voitte lukea täältä.

Maaliskuu 2015
EF:ltä tuli sähköpostia, että matkani Hastingsiin on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi, joten vaihdoimme kaverini kanssa kohteeksi Brightonin.

Toukokuu 2015
Kielimatkalaisen käsikirja ja loppulasku tuli kotiin! Osallistuin myös lähtijäinfoon netissä.


Kesä-ja heinäkuu 2015
Kielimatka Brightonissa, Englannissa.

Elokuu 2015
Ambassador-hommia ja reunionit Wanhalla Ylioppilastalolla!


Lokakuu 2015
Varasin kielimatkan Kaliforniaan, joka ei kuitenkaan vielä ole lukkoonlyöty.

Nyt
Lähiaikoina olen tehnyt paljon hommia ensi kesän kielimatkan eteen! Olen siis varannut kielimatkan Kaliforniaan ja jos saan pisteet ja varaukset kasaan, niin matka onkin jo edessä 4,5 kuukauden päästä!

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat kaikki pisteet ja varaukset kasaan :-) Kalifornia on uskomattoman ihana paikka♥

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Minkä ikäinen olet? Ja mitä tykkäsit brightonista? Kuinka paljon toiminnasta oli ohjattua ja kuinka paljon vapaata? Saitko paljon aikaa suomesta tulleen kaverisi kanssa vai jaettiinko teitä eri ryhmiin mitenkään? Ja jos keksisit kertoa jotain mitä pitäisi tietää etukäteen olisi kiva. Haluaisimme kaverini kanssa ef kielimatkalle kesällä 2017, joten mietimme esim. kuinka ajoissa matkoja tulisi varailla jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen 15 vuotias, kun olin kielimatkalla olin 14! :) Lähes kaikki toiminta oli ohjattua, mutta esim. discoissa pystyi ihan vapaasti hengailemaan ja oli aktiviteetteja, että sai esim vaan lähteä kiertelemään kaupungille. Meidät jaettiin kolmantena päivinä ryhmiin, eli nähtiin toisiamme kyllä joka päivä ,mutta meillä ei ollut samaan aikaan kaikkia aktiviteetteja. Pääsin kyllä toisen suomalaisen kaverini kanssa samaan ryhmään, että se on ihan tuurista ja englanninkielen tasostasi kiinni! Teen tuosta aiheesta erillisen postauksen ihan juuri, eli stay tuned! ;)

      Poista