sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Summeranza

ju


Moikka! Tänään ajattelin kertoa teille Englannin kielimatkalaisille olevasta mahdollisuudesta osallistua Summeranza nimisille festareille! Summeranza on vuosittain Englannissa EF:n oppilaille järjestettävä tapahtuma. Festarit sijoittuvat yleensä heinäkuulle, joten matkaa varatessa kannattaa miettiä, haluaako mahdollisesti kokea päivän festareilla hyvässä seurassa? ;)
 Tässä postauksessa kerron omasta päivästäni kyseisillä festareilla, jos haluat tietää perustietoa Summeranzasta, lue postaus, jonka kirjoitin ennen matkaani tästä!

Tänä vuonna Summeranza pidettiin 10 heinäkuuta ja hinta sille oli 95€. Mielestäni tuo oli aika kallis hinta, mutta kun festaripäivä oli päätöksessään pystyin kyllä sanoa, että oli kyllä hinnan väärti!

Herättiin aamulla aikaisin ja bussimatka kohti Lontoon Kempton parkia sai alkaa! Matka kesti oletettua kauemmin, sillä Lontoossa oli jäätävä ruuhka. Parin tunnin kuluttua olimme vihdoin perillä ja fiilis nousi heti kattoon, kun bussista noustessamme EF liidereitä tuli toivottamaan meille hauskoja festareita ja pisti meidät huutamaan kohteemme nimeä haha.
Saatiin "festarilipukkeet", ruokakupongit ja kivat Summeranza-aurinkolasit! Käveltiin siitä sitten itse festarialueelle ja saatiin pian lähteä omiin suuntiin seikkailemaan.



ju

Eka näkemys festaripaikasta oli , että wow. Se paikka oli tosi suuri! Kaikkialla oli erilaisia huvipuistolaitteita, nauravia ihmisiä ja kaikki vaan näytti niiiin kivalta!!!
Ekana mentiin pariin laitteeseen Pinjan kanssa ja sitten löydettiin alueelta wifi, ja alettiin soitella kavereille toisiin kohteisiin, että löydettäisiin heidät alueelta. Saatiin yksi Hastingsilainen kiinni ja mentiin etsimään loput ja se oli niin ihanaa, kun näki kavereita joiden kanssa oli keskustellut viimeisen vuoden. Halattiin kaikkia ja mentiin yhdessä erilaisiin laitteisiin. Päivän aikana käytiin myös syömässä. Ruokia oli valittavana hampurilaisista nuudeleihin ja no perus festariruokaa, mutta oikeesti hyvää!

Tona päivänä oli TOSI kuuma, ja EF oli tosi hyvin järjestänyt veden saannin. Keskellä aluetta oli eräänlainen paikka, missä liiderit jakelivat vesipulloja. Mulla oli päivän lopuksi vesipulloja repussa ainakin 6 haha. :D Pitkin päivää isossa "festariteltassa" soitettiin musiikkia ja illalla siellä oli erilaisia kilpailuja ja illan pääesiintyjä Charli xcx! Oli kyllä tosi kiva esitys, vaikka en tiennyt varmaan puoliakaan biiseistä, mutta tunnelma oli aivan huippu!

Oikesti noi festarit oli niin kivat ja hintansa arvoset! Jos vähänkään epäröit sinne lähtöä, niin minä kyllä suosittelen, sillä vaikka hinta tuntuu kalliilta, siihen kuuluu oikeasti kaikki. Ruoat, kuljetukset, kaikki huvipuistolaitteet ja esiintyjät. Meininki tuolla oli aivan huippu! Alla vielä video festareista, jonka löysin youtubesta! :)




1 kommentti: