torstai 6. elokuuta 2015

Eka päivä




Herään neljän aikaan aamulla kaverini Pinjan kanssa ja viiden aikaan matkamme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää alkaa. Kentällä liiderit ovat vastassa ryhmäämme ja annamme kaikki tärkeät paperit liiderillemme Johannalle. Pian matka kohti Brightonia voi alkaa!

Saavuttiin Lontoon Gatwickiin aamuyhdeksän maissa ja kun  bussi saapui , oltiin kaikki jo tosi innoissamme. Onnistuin siellä bussissa rikkomaan sitten matkalaturini :D.. Kun saavuttiin Brightoniin ensi reaktioni oli se  että wow. Brightoniin mennessä kaupungin ns sisäänkäynnillä oli hieno suihkulähde , jossa luki "Welcome to Brighton". Brightonin ensimmäisessä osassa oli niin hienoja taloja ja muutenkin kaunista , että aloin miettimään , miksei kukaan muu ole ottanut tästä alueesta kuvia kielimatkablogiinsa?! Alla pari kuvaa kyseiseltä alueelta.






Ajettiin suoraan EF Loungelle , missä oli wifi ja kaikenlaista tekemistä. Isäntäperheet tulisivat hakemaan vasta kello 18 , joten syötiin vähän eväitä ja sitten lähdettiin porukalla Super Drugiin ostamaan aurinkorasvoja yms , ja sitten suunnattiin rannalle leikkimään erilaisia tutustumisleikkejä jne. En vieläkään uskonut , että oikeesti ollaan Englannissa , justhan mä katoin kuvia netistä ja täällä me nyt seistään!





Kun palattiin Loungelle siellä oli vielä vähän aikaa chillailla , sillä ruuhka-aika oli käynnissä ja perheet olivat myöhässä. Alettiin tilailla meille takseja ja pian olin menossa perheeseeni pienten alkuhämmennysten jälkeen. (Meidän piti kaverini Olivian kanssa mennä samaan perheeseen , mutta perhe oli vaihtunut ja jouduttiin erilleen) Taksikuski oli tosi hauska intialainen mies , ja matka perheeseen kului tosi nopeasti!

kotikatuni Englannissa

Perheeseen päästyäni sain heti tosi kivan vastaanoton , sain vettä ja huoneeni esiteltiin. Perheen äiti oli hieman stressaantunut ja sanoi , että oli saanut tietää tulostani vasta tänä aamuna. Olin ihan , että mitä?! Paikallinen toimisto oli kyllä ihan sekaisin , Suomen puolella ei mitään ongelmaa! Loppuillan vietin perheessä , sain tietoa seuraavan aamun bussista jne ja sain tietää , että parin päivän päästä minulle tulisi hostsisko Tanskasta!

Perheestäni aijon tehdä vielä postauksen + asuntola vs isäntäperhe , sillä vaihdoin perheestä asuntolaan viimeisellä viikolla , mutta pidän teidät jännityksessä ja kerron syyn siihen vasta parin postauksen päästä! ;) Kyselkää kysymyksiä viime postauksen kommenteissa!

KIITOS TODELLA PALJON SOILA ETTÄ OLET LAITTANUT MINUT SUOSITTELIJAKSI KIELIMATKAA VARATESSASI! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti