torstai 20. elokuuta 2015

Ilmaiset aktiviteetit osa 1

Tänään tulee postausta matkani hintaan kuuluneista aktiviteeteista , eli kaikki nämä olivat täysin ilmaisia ja kuuluivat matkan hintaan. Teen aktiviteeteista jatkossa vielä 2-3 postausta lisää , joissa sitten esittelen maksullisetkin aktiviteetit.

Brighton Marine 



Ekoina päivinä käytiin Suomiporukan kanssa siis Brighton Marinella. Otettiin Old Steineltä bussi ja lähdettiin kohti Brightonin yhtä osaa nimeltä Brighton Marine. Matka kesti ehkä 5-10 minuuttia ja paikalle päästyä , oltiin paikallaan hetki ja bongattiin tollanen hauska "Brighton walk of fame - katu"! Lähdettiin kävelemään meren rannalla olevaa tietä pitkin ja otettiin kuvia jne. Tonne kannatti kyllä varata hyvät kävelykengät mukaan , käveltiin tosi paljon! Noin 15 minuutin kävelyn jälkeen pysähdyttiin pienelle rannalle , ja halukkaat saivat käydä kahlaamassa ja kioskilla. Kioskilla ollut mies naurahteli , kun joukko suomityttöjä osti itselleen Oreo jäätelöt. Käveltiin ton jälkeen ylös kallioille ja oli kyllä hienot näkymät!

Lontoon reissu 





Ekana viikonloppuna meillä oli Lontoon nähtävyysreissu. Mentiin siis Lontooseen katselemaan nähtävyyksiä. Meillä ei ollut tuona päivänä oma liideri mukana , vaan opettajamme ja tanskan kurssiliideri, Junamatka kesti noin 1,5h jos ei vähemmän ja Lontoossa mentiin ensin katselemaan puistoja , jonka jälkeen suunnattiin Buckinhamin Palacelle. Siitä käveltiin Westminsterille ja London Eyelle , jossa espanjalaiset katosi ja loppujen lopuksi meillä tuli kiire junaan ja pikakäveltiin/juostiin takaisin juna-asemalle.

Photo scavanger hunt


"Do what the sign says"
"EF Sign"

Tehtiin aktiviteettiryhmissä pienemmät ryhmät , joiden kanssa liikuttiin ympäri kaupunkia paperilapun kanssa , missä luki erilaisia tehtäviä esim: Selfie with a wild animal , funny pic , humanpyramid. Tehtävät suoritettiin ottamalla kuva ryhmästä tehtävässä ja laittamalla se meidän ryhmän whatsapp keskusteluun , joista liiderit sitten valitsivat parhaimmat ja kekseliäimmät kuvat.
Tämä oli lemppariaktiviteettini ja tosi hauskaa!

Ilmaisia aktiviteetteja oli vielä enemmänkin , ja tulen esittelemään niitä vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti