maanantai 2. tammikuuta 2017

2 VUOTTA

Uusi vuosi, uudet kujeet. Uuden vuoden lisäksi joulun paikkeilla tapahtui yksi toinenkin juttu, eli blogi täytti 2 vuotta! Aika on mennyt siivillä, vastahan varailin ensimmäistä kielimatkaani 2014 puolella ja nyt matkoja on takana jo 2.

Haluankin keskustella hieman tulevaisuudesta kielimatkojen suhteen ja erityisesti blogin suhteen. Olen siis lähdössä tänä vuonna vaihto-oppilaaksi jonnekkin päin maailmaa, joten Lontoon kielimatka jäi luultavasti viimeiseksi matkakseni EF:n kanssa, joka tietysti harmittaa, mutta vaihto-oppilasvuosi tulee tuomaan hurjasti uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia joten en malta odottaa sitä!

Blogia en ole lopettamassa ja jatkan ambassadorina toimimista, sillä haluan antaa mahdollisimman monelle nuorelle mahdollisuuden kokea elämänsä parhaan kesän. Mulla on teille kuitenkin kysymys. Onko täällä innokkaita lukemaan blogia vaihtovuodestani? Mulla on tällähetkellä vain vaihto-oppilasvuoteen liittyvä instagram-tili, mutta jos lukijoita olisi tarpeeksi voisin myös blogin tehdä. Kommentoikaa mielipiteenne!

Tässä vielä kuvia matkoiltani EF:n kanssa...











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti