perjantai 4. syyskuuta 2015

Discot



Niinkuin kaikilla kielimatkoilla , myös meillä oli Brightonissa discoja. Yleensä sunnuntaisin oli Mega partyt toiselta nimeltään Super disco , joita meillä oli matkan aikana kaksi , ja maanantaina oli normaali ns. pikkudisco. Mitä nämä nyt sitten olivat?
Megapartyihin osallistuivat kaikki sillä hetkellä Brightonissa olevat EF:läiset , kun taas pikkudiscoihin vain pari ryhmää tietyltä kurssilta.

Megapartyt olivat aivan mahtavat! Ne pidettiin isolla yöklubilla , missä oli narikka ja hyvä DJ (jolle pystyy ehdottelemaan biisejä)! Korvatulppia oli kyllä hyvä pitää , sillä basso ja muutenkin musiikki oli todella kovalla! Super discojen tunnelma oli kyllä niin katossa jokapaikassa oli tanssivia ihmisiä ja tanssilattialla oli ns "savukoneita" , joista tuli ihanaa viileää ilmaa välillä. Paikalla tarjoiltiin myös vettä!

Discoissa tanssittiin yleensä tämän vuoden EF tanssi ja viimeisenä discona meillä oli teemana "neon". Järkkärit heittelivät meille valotikkuja , monet olivat ostaneet myös neonmaalia. Muistan tuon illan kyllä niin kirkkaana ja oli kyllä yksi matkani parhaimmista hetkistä.

Discot olivat meillä pakollisia , ellei ollut kipeä jne. ja silloin sai mennä Loungelle discon ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti